Let op! De kosten voor de automatische betaalmogelijkheden lopen steeds hoger op. Om de lage prijs voor de pasjes te blijven garanderen, hebben we besloten om bestellingen voortaan per betaalverzoek te laten verlopen. U kunt uw bestelling op de normale wijze voltooien, waarna u per betaalverzoek kan betalen.

Vergeet dus niet uw telefoonnummer te vermelden bij uw bestelling, dan sturen wij u een betaalverzoek voor uw bestelling waarna deze uw kant op komt!

Hartelijk bedankt voor je belangstelling en vertrouwen in Pasjes voor Vrijheid.nl!

Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verstuurd.

Bloeddonor Pas NL/BE

Bloeddonor Pas NL/BE

1,75
productnummer: BDNL001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Inmiddels is al lang bewezen dat het Corona Vaxxin wel degelijk in het bloed terecht komt en zo het hele lichaam bereikt. Bloed ontvangen van een gevaxxineerd persoon kan dan ook gelijk worden gesteld aan het ontvangen van het vaxxin zelf.

Vele bloedbanken weigeren gevaxxineerde mensen voor de eerste paar weken, omdat het nogal gevaarlijk is om te snel bloed te doneren na de prik.

Omdat er steeds meer gevaxxineerden bloed doneren is er niet veel 'schoon' bloed meer verkrijgbaar.  
Met dit kaartje geeft u aan dat u geen bloed wilt ontvangen waarin het vaxxin zit.

Laat de mensen de QR code scannen en het artikel lezen van Artsen voor Vrijheid. 

Check deze video op Bitchute met beeld materiaal over wat er in het bloed zit van 4 ongevaccineerde personen en 4 gevaccineerden.

Afmetingen (L x B x H) 8.54 x 5.38 x 0.08 Centimetre
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Optioneel

2,50

2,25

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Social Media

Telegram
Facebook
Instagram
Twitter