Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verstuurd.

Kind Test / Vaccinatie Pas NL

Kind Test / Vaccinatie Pas NL

1,75
productnummer: KVTK001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Met deze, van hoogwaardig plastic gemaakte kaart, geeft u als ouder/ verzorger aan dat u geen toestemming geeft dat uw kind wordt getest of gevaccineerd!

Op de achterkant is ruimte om dit kaartje persoonlijk te maken, door middel van het invullen van de naam van uw kind en het kaartje te ondertekenen.
Dit kan eenvoudig met een permanente stift. Ervaring leert ons dat een cd-pen hier het beste voor kan worden gebruikt. Deze zijn watervast en hebben een fijne punt.

Het kaartje is net zo stevig en dik als een creditcard en kan goed dus goed in een hoesje om de nek gedragen worden of aan de schooltas van uw kind worden bevestigd.

Afmetingen (L x B x H) 8.54 x 5.38 x 0.08 Centimetre
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Optioneel

2,50

2,25

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Contact

Pasjes Voor Vrijheid wordt beheerd door:
Inver2Web
KvK
82580448

Social Media

Telegram
Facebook
Instagram
Twitter