Let op! De kosten voor de automatische betaalmogelijkheden lopen steeds hoger op. Om de lage prijs voor de pasjes te blijven garanderen, hebben we besloten om bestellingen voortaan per betaalverzoek te laten verlopen. U kunt uw bestelling op de normale wijze voltooien, waarna u per betaalverzoek kan betalen.

Vergeet dus niet uw telefoonnummer te vermelden bij uw bestelling, dan sturen wij u een betaalverzoek voor uw bestelling waarna deze uw kant op komt!

Hartelijk bedankt voor je belangstelling en vertrouwen in Pasjes voor Vrijheid.nl!

Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verstuurd.

Europa Pas in 3 talen

Europa Pas in 3 talen

1,75
productnummer: RPEU001
Merk: Pasjes voor Vrijheid

Gaat u binnenkort op vakantie naar het buitenland of woont u in het buitenland, dan is dit pasje super handig om bij u te hebben!

Vele landen hebben een test- of vaccinatieplicht met betrekking tot mensen uit andere landen. 
Met dit pasje laat u zien dat u zich beroept op de bescherming Europese wet en resolutie van de Europese Raad dat u niet gevaccineerd of getest wilt worden.
Ontzettend veel mensen zijn u voorgegaan met hele positieve ervaringen.

Wij kunnen niet garanderen hoe de lokale overheid hiermee om zal gaan. Maar u kunt wel beroepen op de bescherming van de Europese wet die nog altijd boven de Corona wetten staat!

Afmetingen (L x B x H) 8.54 x 5.38 x 0.08 Centimetre
Gewicht 10 Gram

Aanverwante producten

Lanyard met houder

Lanyard met houder

2,25
Voeg toe aan winkelwagen

Mogelijk interesseren ook deze producten u

Optioneel

2,50

2,25

Mocht u problemen ondervinden, laat het ons zeker weten op bestellen@pasjesvoorvrijheid.nl Op al onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van kracht. Kijk onder voorwaarden voor meer informatie.

PasjesVoorVrijheid.nl

is niet aansprakelijk voor verkeerd / buiten wettelijk gebruik van deze pasjes, tussentijdse wetswijzigingen of andere wetten die ingevoerd worden waardoor deze pasjes niet meer gebruikt mogen worden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele schade in de vorm van boetes, testen of vaccinaties.

Social Media

Telegram
Facebook
Instagram
Twitter